Banda de l'Associació Musical del Prat
ASOCIACIONES - ENTIDADES
Banda de l'Associació Musical del Prat

XXXIII Trobada de Bandes de Catalunya

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Travessera de Les Corts - Barcelona
Dissabte 4 d'octubre a partir de les 17h


La Banda de l'Associació Musical participa a la 33a Trobada de Bandes de Catalunya, que aquest any se celebra a Barcelona. Organitzada per la Banda de l'escola Pare Manyanet, la trobada se celebra coincidint amb les festes del districte de Travessera de Les Corts. 

Podreu trobar més informació a la web de la Federació Catalana de Societats Musicals i a la web de l'escola Pare Manyanet
  25 bandes catalanes es donen cita el 4 d’octubre a Barcelona amb motiu de la tradicional Trobada Nacional de Bandes de Música de Catalunya.

L’esdeveniment, que arriba a la seva 33a edició, té previst celebrar quatre concerts i tres cercaviles pels carrers i places del districte de les Corts de la capital catalana. 

A les 16:15h hi haurà concerts a la Plaça Comas i la Plaça Concòrdia. A les 17:15h, a la Plaça Can Roses i a l’Illa Diagonal. En paral·lel, hi haurà diferents cercaviles: Carrer Deu i Mata (16h),Diagonal (16:30h) i Travessera de les Corts i Carrer Montnegre (17h).

La Banda de l'Associació Musical del Prat forma part del grup de bandes que participaran a la cercavila de les 17h de la tarda, que es desplaçarà per bona part de la Travessera de Les Corts, baixaran cap a la Plaça de les Corts i des d'allà aniran a buscar el carrer Entença, per on pujaran per tornar a trobar la Travessera i concloure aquí la cercavila. 

L’esdeveniment clourà al Col·legi Pare Manyanet, amb la interpretació d'una peça per part de cada banda, simultani a la imposició de corbatins i el lliurament de records a les formacions que hi participen.

Des de l'any 1983, la Federació Catalana de Societats Musicals organitza anualment una Trobada Nacional de Bandes de Catalunya. Enguany, el Col·legi Pare Manyanet de Les Corts celebra el 50è aniversari de la seva fundació. Per aquest motiu, la Banda de Música de l’escola és l'encarregada d'acollir a les bandes vingudes de tota Catalunya.

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat