Promoció Econòmica
COMERCIO
Promoció Econòmica

Continua el procés participatiu per elaborar el Pla Estratègic de Comerç

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Atenent els reptes, les potencialitats i l’estructura del comerç local de la ciutat, el Pla Estratègic vol definir un model de comerç urbà competitiu que doni resposta a les necessitats actuals i futures dels ciutadans i ciutadanes del Prat en matèria de comerç, fomentant les dinàmiques de concertació entre l’administració i el sector comercial i establint les línies estratègiques per assolir-lo, amb l’horitzó del 2025. 

Reunions amb les associacions de comerç

Amb la voluntat de consensuar amb el sector comercial l’estratègica i les actuacions a desenvolupar, l’Àrea de Promoció Econòmica celebrarà durant els mesos de gener i febrer tot un seguit de reunions informatives amb les diferents associacions i entitats representatives del sector comercial pratenc per poder contrastar el document, analitzar possibles actuacions a realitzar i valorar les aportacions.

Totes i cadascuna d’aquestes sessions informatives són obertes a tot el sector local i per assistir-hi no cal inscripció prèvia. A l'enllaç situat més abaix trobareu el calendari de les reunions.

Aportacions on line

Les aportacions al Pla Estratègic de Comerç es poden fer a través d'un formulari a Internet.


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat