Promoció Econòmica
COMERCIO
Promoció Econòmica

El Prat acull cada any més rodatges de pel·lícules i anuncis

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

El Prat continua sent, després de Barcelona i l'Hospitalet, el municipi català que acull més rodatges de pel·lícules, anuncis i sessions fotogràfiques comercials. L'any passat van ser 156, un 8% més que l'any precedent. Del total de dies de l'any, en gairebé 200  va haver al Prat alguna producció audiovisual. La majoria van ser espots publicitaris i fotografies comercials, seguits de rodatges de documentals, reportatges i programes de televisió.

Indrets més demandats

Pel que fa a les localitzacions públiques més demandades com a plató hi figuren la platja, el pont de Nelson Mandela i el mirador d'avions.

El videoclip que més destaca dels rodats al Prat durant el 2017 és Xarxa Alerta, de Macaco, mentre que els programes de televisió més coneguts van ser Oh Happy Day, Divendres, Tu cara me suena i Joc de cartes.

Pel que fa a curtmetratges de directores i directors pratencs registrats durant 2017 destaquen Psycho Kino (José García),Balada trista dels Clash (Francisco Lorenzo i Francesc Cánovas) o Pollastres i ou (Toni González),entre d'altres.

Des de 2012 el programa municipal del Prat Film Office promou el municipi com a plató, assessora en la gestió de localitzacions, facilita tràmits i permisos i genera activitat econòmica vinculada a la producció audiovisual
 


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat