Promoció Econòmica
COMERCIO
Promoció Econòmica

Programa Accelera el Creixement per a pimes

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Accelera el Creixement és un programa d'acompanyament empresarial dissenyat per contrastar l’estratègia de l’empresa amb experts en creixement empresarial, amb qui dissenyar un pla de creixement i un pla d’acció per portar-ho a terme i un suport continu durant 9 mesos.

Empresa pratenca

L’empresa pratenca SINATER, SL, guanyadora del Premi a la Millor Idea i/o projecte empresarial de l’any 2017, de la XI edició dels Premis El Prat Emprèn, opta a una de les 50 places disponibles aquest any de la 7a edició del programa.

Aquest programa s’adreça a les petites i mitjanes empreses amb tres treballadors o més que tinguin la matriu o el centre de decisió a la demarcació de Barcelona. La trajectòria empresarial ha de ser d’un mínim de 5 anys i l’empresa ha de tenir vocació internacional i voluntat d’invertir en creixement empresarial. 

L’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Ocupació de l’Ajuntament del Prat de Llobregat participa com a agent de referència per al teixit empresarial del municipi.
 


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat