Promoció Econòmica
COMERCIO
Promoció Econòmica

Bons resultats del programa Reempresa al Prat l’any 2018

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Reempresa és un nou model d’emprenedoria i de creixement empresarial, un mecanisme professional pel qual un o més reemprenedors accedeixen a la propietat d’una empresa en funcionament, per fer-la créixer, sense haver de passar per la fase de crear-la.

L’any 2018 el programa ha evolucionat de manera significativa al nostre municipi, aconseguint la dissetena posició, en nombre de reemprenedors, dels 35 municipis que integren la xarxa Reempresa. Al Prat s’han fet 19 processos, dels quals 8 han finalitzat amb èxit.

Actualment hi ha 108 projectes més de persones o col·lectius interessats en fer Reempresa i 11 cedents, interessats en deixar l’activitat en mans de persones que el continuïn.

L'empresa en funcionament ordinari té moltes més possibilitats i capacitats de generació de recursos que una nova empresa que comença de zero, i això es fa palès al nostre municipi.

La missió del Centre de Reempresa de Catalunya és la consecució d’un entorn favorable per a la transmissió d’empreses entre persones empresàries i persones reemprenedores.


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat