Promoció Econòmica
COMERCIO
Promoció Econòmica

Campanya informativa a comerços sobre els drets de les persones consumidores

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

El Servei Públic de Consum de l’Ajuntament del Prat de Llobregat, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, iniciarà el proper mes de juny una campanya informativa adreçada a establiments comercials de la ciutat amb la finalitat de millorar aspectes relacionats amb els drets de les persones consumidores: publicitat de preus, horari, factura, fulls oficials de reclamació i cartell anunciador. Es tracta d’una campanya que es fa periòdicament i a diferents zones comercials. Aquesta vegada es visitaran els establiments situats al c. Riu Llobregat i c. Doctor Gallart i Monés.

L’objectiu és comprovar el compliment de la normativa que regula els requisits mínims exigibles als establiments pel que respecta als drets de les persones consumidores i usuàries. El Servei Públic de Consum facilitarà l’assessorament tècnic i el suport necessari per tal que tots els comerços visitats s’adaptin a la legislació. 

Enllaç amb la normativa.


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat