Promoció Econòmica
COMERCIO
Promoció Econòmica

Clou el programa Accelera el Creixement de suport a empreses amb alt potencial

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Aquest mes de juliol ha acabat la 7a edició del programa Accelera el Creixement, amb un acte de lliurament de diplomes a les empreses participants. Durant les 7 edicions celebrades han participat unes 350 empreses.

Accelera el Creixement és un programa de suport a empreses amb alt potencial de creixement promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC, i en el qual el Centre Local de Serveis a les Empreses de l’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Ocupació de l’Ajuntament del Prat participa com a agent referent del teixit empresarial del territori.

Participació pratenca

En aquesta darrera edició del programa hi ha participat l’empresa pratenca Sinater, ubicada al carrer de lo Gaiter del Llobregat, 111, que es dedica als serveis industrials tèrmics i innifugacions per al sector de la construcció. Estela García, administradora de Sinater, recomana la participació al programa Accelera el Creixement a totes aquelles empreses que vulguin créixer i no saben com fer-ho.


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat