Promoció Econòmica
COMERCIO
Promoció Econòmica

Docents del Prat visiten Fran

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

El Programa SEFED El Prat ha participat a l’Erasmus+ de mobilitat de professionals de la formació, que gestiona la xarxa d’empreses simulades SEFED INFORM. Responsables d’empreses simulades de l’IES Montesclaros de Reinosa (Cantabria),Salesians de Sarrià de Barcelona, Escola Pia Granollers i SEFED El Prat han fet una estada a Orleans (França) per conèixer de primera mà la formació professional i continua de la regió Centre-Vall del Loira. Amb l’administració educativa de la regió han visitat centres de formació professional, empreses d’inserció i empreses simulades. 

L’Ajuntament del Prat és membre fundador d’INFORM, una fundació que té la distinció Carta de Mobilitat de Formació Professional en reconeixement per la qualitat dels seus projectes i la llarga experiència en la seva gestió. Des del 1990, el Programa SEFED El Prat facilita al seu alumnat estades a diferents països de la Unió Europea. A la passada edició, 32 persones van realitzar la formació amb una inserció posterior general del 90%.


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat