Promoció Econòmica
COMERCIO
Promoció Econòmica

El comerç del Prat s’implica en la creació dels camins escolars

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

A finals del mes passat es va presentar a les comunitats de les escoles Pepa Colomer, Ramon Llull i Galileo Galilei la proposta ciutadana de creació de camins escolars. Una de ls línies a desenvolupar és la implicació del comerç, per la qual cosa la iniciativa s'ha portat a la reunió plenària del Consell de Comerç del Prat.

D’aquesta proposta ha sorgit un grup de treball format per les associacions de comerciants de la ciutat i el departament d’Educació, amb l’objectiu de treballar conjuntament per desplegar la figura del Comerç Amic, que serà un aliat dels infants en els seus trajectes a l’escola i consolidarà les xarxes d’activitats quotidianes als barris. 

Inici dels treballs

El grup de treball ja ha començat a concretar quin serà el compromís del sector comercial amb el projecte i també a definir alguns elements com ara la identificació dels comerços escollits pels infants i que conformaran aquesta primera fase dels camins escolars del Prat. 


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat