Promoció Econòmica
COMERCIO
Promoció Econòmica

El Consell de l’FP del Prat revisa treball del curs passat i estableix les línies de l'actual

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

El Consell de la Formació Professional (FP) del Prat es va reunir el 22 de gener amb la finalitat de revisar el pla de treball del curs passat i establir les noves línies de treball d’aquest curs. Aquest pla s’estableix marcant uns objectius específics en torn a les tres comissions de treball creades dins del Consell d’FP, que són les Comunicació i Difusió; Innovació i Orientació; i Acompanyament, mitjançant les quals s’ha estat treballant al llarg del curs passat per poder assolir aquests objectius.

Línies prioritàries de treball

Mirant cap al futur, el Consell de l’FP estableix 3 línies prioritàries de treball. Tot i que l’FP cada vegada agafa més importància, és encara necessari continuar treballant per donar-li el prestigi que aquesta formació mereix.

Les línies de treball prioritàries pel Consell d’FP són:

  • Revisió, prospecció i visió de futur de l’oferta FP Inicial i FP per a l’Ocupació
  • Impuls de l’FP Dual
  • Igualtat de gènere a l’FP

El Consell destaca la importància d’una adaptació del currículum dels cicles formatius i cursos per a l’ocupació a les necessitats de les empreses, ja que l’objectiu de l'FP és formar professionals qualificats que puguin donar resposta a les necessitats del mercat laboral. El Consell treballarà de la mà amb diverses empreses pertanyents al Prat Empresarial i PIMEC, per poder aconseguir aquest gran repte.

El Consell de l’FP el conformen els centres d’FP del Prat, l’Escola per a persones Adultes, Sindicats, Patronal, l’Ajuntament i els seus Grups Municipals, el Departament d’Educació de la Generalitat, el Servei d’Ocupació de Catalunya.


 


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat