Promoció Econòmica
COMERCIO
Promoció Econòmica

El Prat acull una jornada sobre com fer front als reptes del Brèxit

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

L’Àrea de Desenvolupament Econòmic del l’Ajuntament del Prat organitza una jornada sobre “Com fer front als reptes del Brèxit”.

El Regne Unit va sortir de la Unió Europea oficialment el 31 de gener del 2020. A partir d’aquesta data començarà un període transitori que durarà 11 mesos, permetent a les dues parts negociar la seva futura relació comercial i econòmica. La transició serà un període durant el qual totes les normes actuals al Regne Unit es mantindran vigents i no es preveuen canvis a nivell duaner, logístic, fiscal ni regulatori.

Per a importadors i exportadors

El 27 de febrer está previst fer, de 9.15 a 11 h, una sessió pràctica i dinàmica on es podrà conèixer com preparar-se per fer front al Brèxit. Aquesta jornada està adreçada tant a exportadors com a importadors ja que permetrà descobrir quins són els aspectes claus que  s'hauran de tenir en compte per a dissenyar un pla de contingència i a la vegada que es presentaran les diferents eines que ajudaran a anticipar-se, un cop el Regne Unit esdevingui un país tercer.

La jornada l'organitza conjuntament l'Ajuntament del Prat i ACCIÓ, i tindrà lloc al Centre de Promoció Econòmica.

Consulteu més informació.


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat