Promoció Econòmica
COMERCIO
Promoció Econòmica

El projecte L

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

El Comitè de seguiment del Programa Operatiu Fons Social Europeu "Catalunya 2014 - 2020" s’ha interessat pel desenvolupament del projecte Línia Dona del Programa Treball i Formació que s’ha desenvolupat al Prat. Aquest programa està destinat a millorar l’ocupabilitat de les persones aturades o inactives, especialment d’aquelles amb més dificultats d’accés al mercat laboral, per mitjà de l’adquisició d’experiència professional, incloses les iniciatives locals d’ocupació. 

El Comitè té la funció d’examinar l’execució i els avenços en la consecució dels objectius financers, d’execució i de resultats. L’Estat decideix la composició del Comitè, de comú acord amb l’Autoritat de gestió i el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC). A Catalunya està presidit, conjuntament, per la Unitat Administradora del Fons Social Europeu (UAFSE) del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social i pel SOC.

Segona edició

Línia Dona es va fer per primera vegada l’any 2018 i actualment s’està desenvolupant una segona edició. L’experiència de l’Ajuntament del Prat, que ha participat en les dues edicions, ha estat seleccionada de entre totes les de Catalunya com a model d’èxit per il·lustrar l’execució del projecte al Comitè.

Línia Dona s’adreça a dos col·lectius: dones majors de 55 anys i dones víctimes de violència de gènere. El projecte els facilita experiència laboral, formació professionalitzadora, formació complementària (en competències transversals, prevenció de riscos laborals, tècniques de recerca de feina...) i tutorització individualitzada durant el desenvolupament del programa i acompanyament a la inserció posterior. En el cas de dones víctimes de violència de gènere també s’han desenvolupat protocols específics i coordinats amb diferents departaments de l’Ajuntament, el SIAD (Servei d'Informació i Atenció a les Dones),el Servei d’Atenció a la dona dels Mossos d'Esquadra i l’oficina local del SOC. 
 


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat