Promoció Econòmica
COMERCIO
Promoció Econòmica

Lliurats els premis de la campanya dels rasques de Nadal “Els 5 Magnífics”

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

El 31 de gener passat va finalitzar la campanya de Nadal “Els 5 Magnífics”. En el marc d’aquesta campanya, els comerços del Prat van lliurar 30.000 rasques, amb més de 1.000 premis amagats, a les persones que van realitzar compres superiors als 25 euros. Els premis anaven des d’un clauer amb la imatge de la campanya, una bossa tèxtil, una cistella amb producte fresc del mercat Municipal, fins a un viatge a una ciutat europea. 

La campanya “Els 5 Magnífics” es va llançar aprofitant la campanya de Nadal, sent aquesta una de les més importants de l’any, per poder difondre el poderós efecte de comprar als eixos comercials de la nostra ciutat; un efecte de l’acte de compra que repercuteix positivament a la nostre ciutat, a l'activitat econòmica, a l’ocupació i també a la satisfacció dels nostres ciutadans.

Aquesta campanya dels rasques va concloure amb l’acte de lliurament dels quatre premis principals: dues cistelles de producte fresc del Mercat Municipal i dos viatges per a dues persones a alguna destinació europea.


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat