Promoció Econòmica
COMERCIO
Promoció Econòmica

Nosaltres, resilients

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Les àrees municipals de Benestar i Salut i Desenvolupament Econòmic inicien una formació en hàbits saludables per millorar l’ocupabilitat del personal contractat per l’Ajuntament en programes de treball i formació.

Els moments actuals requereixen mobilitzar habilitats i recursos per afrontar la feina, en haver-se transformat com a conseqüència dels factors que ens envolten. És per això que s’ha vist la necessitat d'enfortir les capacitats d’adaptació, la creativitat i les eines per a les relacions amb les persones en tot tipus de situacions.

Considerant la salut com a un tot, en què intervenen situacions personals (característiques individuals, històries de vida…),però també el nostre entorn social, familiar… el lloc que ocupem a la societat i els diversos condicionants que ens travessen; els continguts del curs posen en el centre la necessitat de tenir cura d’un/a mateixa/a i atendre les necessitats pròpies, per ajudar als/a les altres, atenent a la diversitat existent.

El moviment, l’activitat física, tenen el seu espai protagonista en aquesta proposta, per la capacitat transformadora que té en el benestar. Es tracta de conèixer els recursos accessibles i propers adaptats a cada persona, i fer-ne ús.

El coneixement del medi, l’organització i el territori, és central per treballar.

El curs comença el 9 de febrer, i es farà al Centre de Promoció Econòmica i al CEM Estruch, hi haurà quatre sessions de periodicitat setmanal. Més informació a salut@elprat.cat


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat