Promoció Econòmica
COMERCIO
Promoció Econòmica

Nou cicle de tallers d‘economia circular adreçats a les empreses

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

En el marc del projecte Ecoindústria en el que participen els Ajuntaments del Prat de Llobregat,  Gavà, Viladecans i Sant Boi amb el suport de la Diputació de Barcelona i l'AMB, estem organitzant diverses accions de formació i assessorament en matèria d'economia circular adreçades a les empreses localitzades en aquests municipis.

L’economia circular intenta trencar amb l’actual i obsolet model lineal de produir, utilitzar i llençar. Ecoindústria és un projecte d’economia circular que es basa en millorar el resultats de les empreses tot reduint al mínim els seus residus, aprofitant al màxim els seus recursos, generant un impacte ambiental i social positiu. 

Els tallers aprofundiran en quatre àmbits. El primer, sota el títol ‘Simbiosi industrial i l’energia com a recurs des d’una perspectiva local’, tindrà lloc el 30 de gener a Sant Boi. El segon, ‘Innovació i disseny per a productes ecoinnovadors’, se celebrarà a Viladecans el 20 de febrer. Gavà acollirà el tercer taller, Reutilització, remanufacturació i servitització, el 26 de març. El quart taller, Malbaratament alimentari i economia circular, se celebrarà el 17 d’abril al Prat de Llobregat.

Podeu trobar més informació al web del projecte EcoIndústria i al díptic del cicle de tallers.


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat