Promoció Econòmica
COMERCIO
Promoció Econòmica

Nova convocatòria d’ajuts a empreses i al treball autònom per a la creació d'ocupació al Prat

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

L'Ajuntament del Prat, en el marc del Pla d’actuació municipal 2020-2023 i del Pacte local per a l’ocupació i l’activitat econòmica 2018-2026, va aprovar el passat mes de gener les bases reguladores de les subvencions en l’àmbit del foment de l’ocupació i l’activitat econòmica, amb l’objectiu de donar suport a la creació de noves empreses i al foment de l’ocupació de qualitat del municipi.

Els ajuts a les empreses, per a la contractació de persones del municipi en situació d’atur preveuen subvencions de fins 5.000 € en aquells casos en que es contracti de manera indefinida a persones de col·lectius d’especial protecció. Podeu consultar els ajuts i els requisits aquí.

Els ajuts a les persones en situació d’atur que iniciïn nova activitat econòmica comptaran amb una subvenció del 80% de les despeses necessàries per a la posada en marxa fins a un màxim de 4.000 €. Podeu consultar els ajuts i els requisits aquí.

El 27 de febrer s’ha obert el període de sol·licitud per a les dues convocatòries de subvenció, tant pels ajuts a la contractació de persones del municipi en situació d’atur com per als ajuts destinats al suport de l’inici de nova activitat econòmica per a persones del municipi que s’estableixin com a autònomes o en règim de cooperatives de treball associat.

Terminis de presentació

Del 27 de febrer fins el 31 d’octubre de 2020 en el cas dels ajuts a la contractació de persones en atur i del 27 de febrer fins el 31 de maig de 2020 en el cas dels ajuts al inici de nova activitat.

Per a més informació podeu consultar el web, aquest tríptic o adreceu-vos al Centre de Promoció Econòmica de l'Ajuntament del Prat (c/de les Moreres, 48. Tel. 93 478 68 78   a/e: cpeempreses@elprat.cat)


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat