Promoció Econòmica
COMERCIO
Promoció Econòmica

Nova oferta formativa per a empreses d'economia social i cooperativa

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Un any més, l'Àrea de Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament del Prat posa en marxa un pla formatiu adreçat específicament a empreses d’economia social i treballadors i treballadores de les entitats, i en general, a persones interessades o que volen emprendre dins del sector cooperatiu i de l’economia social i solidària.

7 cursos i tallers gratuïts

Enguany l'oferta formativa compta amb 7 cursos i tallers gratuïts de curta durada, amb l’objectiu de transmetre coneixements i habilitats, facilitant a les persones participants eines i recursos necessàries per gestionar una iniciativa empresarial en l’àmbit de l’economia social i cooperativa i amb temàtiques diverses i específiques.

El pla formatiu ha estat dissenyat conjuntament amb la Taula de l'economia social i cooperativa del Prat i pretén donar resposta a necessitats formatives expressades per les entitats locals, amb la col·laboració de l'Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat.

L’any 2019 es van realitzar 6 accions formatives, amb 72 persones participants. En aquesta edició s’incorporen els Itineraris d’Estiu d’Economia Social i Cooperativa del Prat, fet que cobreix la demanda de millorar la coneixença entre les entitats d’economia social del Prat. Aquests itineraris estaran composats per visites a les seus  de les pròpies entitats per a crear espais de coneixença i intercooperació.

La inscripció és obligatòria i es pot realitzar a través de online.elprat.cat. Per més informació https://www.elprat.cat/empresa-comerc-i-ocupacio, per correu electrònic economiasocial@elprat.cat o per telèfon 93 478 68 78 o presencialment en el Centre de Promoció Econòmica, C/Moreres, 48.


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat