Promoció Econòmica
COMERCIO
Promoció Econòmica

Nova programació de cursos per a persones en atur

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

L’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Ocupació de l'Ajuntament del Prat posa en marxa novament la programació de cursos adreçats prioritàriament a persones en atur. En aquesta programació es realitzaran 7 cursos de formació, quatre d’ells amb possibilitat d’obtenir un Certificat de Professionalitat:

•    Organització del transport i la distribució
•    Ofimàtica: operacions d'enregistrament i tractament de dades i documents
•    Auxiliar administratiu: operacions auxiliars de serveis administratius i generals
•    Soldadura oxigàs i soldadura MIG/MAG

Els altres tres cursos són d’anglès de diferents nivells (A1, A2 i B1) amb la possibilitat d’acreditació oficial de Cambridge.

El proper dia 21 de desembre inicia el curs d’anglès nivell A1(bàsic),el primer d’aquesta nova programació i que encara compta amb places disponibles per a aquelles persones interessades en aprendre la llengua anglesa des del inici.

Aquests cursos estan subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i pel Servicio de Empleo Estatal (SEPE)..

Els requisits per poder-hi participar són tenir un nivell formatiu mínim de fins a 2n d’ESO o equivalent i estar inscrit al SOC com a demandant d’ocupació.

Les persones interessades en realitzar alguns d’aquests cursos poden fer la incripció per Internet al web online.elprat.cat  o de manera presencial al Centre de Promoció Econòmica.


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat