Promoció Econòmica
COMERCIO
Promoció Econòmica

Noves ajudes al sector turístic per pal·liar els efectes de la crisi de la COVID-19

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

El Govern de la Generalitat de Catalunya obrirà en els propers dies una nova línia de subvencions per a empreses i professionals autònoms del sector turístic que s’hagin vist afectats per les conseqüències de la crisi de la COVID-19. Es tracta d’una aportació única per beneficiari d’entre 1.000 i 10.000 € en funció de la tipologia de l’empresa o professional sol·licitant.

Amb la publicació de la convocatòria ja es poden consultar els requisits i les condicions que cal complir per optar a aquests ajuts, que encara no es poden tramitar. Els formulari de sol·licitud estarà disponible al Canal Empresa en els propers dies, segons la Generalitat, però no s’ha especificat quan. Les sol·licituds s’acceptaran per ordre d’arribada.

Aquesta segona línia d’ajuts està dirigida a tots aquells col·lectius del sector turístic que no es van poder beneficiar de la primera tongada de prestacions directes, que es va engegar a l’abril.


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat