Promoció Econòmica
COMERCIO
Promoció Econòmica

Reempresa es consolida al Prat com un programa referent en la transmissió d’empreses

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Reempresa és un model d’emprenedoria i de creixement empresarial, un mecanisme professional pel qual un o més reemprenedors accedeixen a la propietat d’una empresa en funcionament, per fer-la créixer, sense haver de passar per la fase de crear-la. D’igual forma aquelles empreses que es volen traspassar disposen d’un nou canal de venda combinat amb assessorament.

El programa l’ofereix l’Àrea de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament del Prat a través del Centre Local de Serveis a les Empreses i Persones Emprenedores (CLSE),ubicat al Centre de Promoció Econòmica.

El Prat, en primera posició

A la provincia de Barcelona estan acreditats 35 Punts Locals Reempresa. Aquest any 2019, entre els municipis de mida similar, el Prat se situa en primera posició en atenció a persones que volen adquirir una empresa en règim de traspàs, i en onzena posició respecte al total de 35 punts locals de la província.

Des de l’any 2013 s’han atès al Centre de Promoció Econòmica un total 34 empreses cedents, 259 persones que volen reemprendre i 43 processos de compravenda que han culminat en 20 casos d’èxit.

Tant si voleu fer el trapàs del vostre negoci com si voleu iniciar una nova empresa podeu posar-vos en contacteu amb l'Àrea de Desenvolupament Econòmic, al Centre de Promoció Econòmica, c. de les Moreres, 48, tel. 934 786 887 elpratempren@elprat.cat


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat