Promoció Econòmica
COMERCIO
Promoció Econòmica

Tallers d’orientació i apropament al mercat de treball per als joves estudiants

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Des del Servei Local d’Ocupació, en el marc  del catàleg d’activitats i serveis educatius de l’Ajuntament del Prat,  seguim en marxa amb les activitats previstes per aquest curs 2020/2021 en matèria d’orientació laboral i teixit productiu en destinació als joves estudiants dels diversos centres educatius del nostre municipi.

 

Amb la col·laboració i participació dels centres educatius i el suport de Fundació Intermèdia, enguany hi ha programades prop de 40 activitats. Així doncs, durant els propers tres mesos s’atendrà la demanda de 19 tallers de “Fes el teu CV”, 7 tallers de “Prepara’t la teva entrevista!”, 10 tallers de “Mercat de treball” i 6 tallers sota el nom “Què cal saber abans de signar un contracte”.  Totes accions estan enfocades a poder treballar tots aquestes aspectes traslladant-los a la especialitat formativa cursada pels joves, per tal de orientar, acompanyar i donar suport en la seva trajectòria formativa-laboral.

 

Seguint la lògica del pla educatiu, aquestes accions tenen lloc majoritàriament durant el segon i el tercer trimestre de manera que els i les estudiants han tingut temps d’aterrar en la part teòrica i específica dels estudis que cursen i així els podem iniciar en les possibilitats d’ocupació un cop hagin superat i finalitzat els estudis.

 

Els tallers prioritàriament aniran adreçats als PFI i Grau Mig de l’oferta habitual del Prat de Llobregat: PFI Jardineria, PFI Perruqueria, PFI Fontaneria, PFI Automoció, PFI Hoteleria i a l’oferta , Grau Mitjà Cures Auxiliars d’Infermeria, Grau Mitjà Gestió Administrativa, Grau Mitjà Sistemes Microinformàtics i Xarxes, Grau Mitjà Activitats Comercials, Grau Mitjà Perruqueria, Grau Mitjà Transport i Manteniment. Aquests tallers es desenvoluparan als següents centres: CEE Can Rigol, Fundació Rubricatus, Ins. Ribera Baixa i Ins. Les Salines.


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat