AE Prat
DEPORTES
AE Prat

Futbol Base. Jornades de Portes Obertes

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

L'associació Esportiva Prat celebra un any més les Jornades de Portes Obertes, amb entrenaments gratuïts i proves per als nous jugadors -nascuts entre 1999 i 2013- que volen formar part de la gran família potablava. No dubtis i informat ja de com participar.


Vols jugar a futbol i formar part de l'AE Prat?

 
A partir del pròxim dilluns 15 de maig, l'Associació Esportiva Prat celebra les Jornades de Portes Obertes, amb entrenaments gratuïts i proves per als nous jugadors -nascuts entre 1999 i 2013- que volen formar part de la gran família potablava.
 

Per poder participar en aquestes jornades, cal adreçar-se a les oficines del futbol base -ubicades al Municipal Sagnier- entre les 17 h i les 20 h de dilluns a divendres, on us informaran de tots els horaris i de com participar.

També podeu posar-vos en contacte amb les oficines del futbol base, per qualsevol consulta o aclariment, omplint el següent formulari, enviant electrònic a futbol.base@aeprat.com o al telèfon 691 126 409. 


...enviant sol·licitud...

 
Introduïu el nom:

 


 
Adreça electrònica:

 


 
Telèfon de contacte:

 


 
Assumpte del missatge:

 


 
Introduïu el missatge:

 


 
LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES

Les dades personals recollides amb aquest formulari seran tractades de manera confidencial i seran registrades, si escau, al fitxer automatitzat de “futbol base” titularitat de l’Associació Esportiva Prat. Pel que fa a aquestes dades, es poden exercir els drets d'accés, cancel·lació, rectificació i oposició mitjançant escrit adreçat a l'organisme esmentat (Article 5 de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal).
 
No t'ho pensis més i vine a gaudir d'aquesta gran experiència que ara t'oferim.
 
Data de publicació: 08-05-2017.

 

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat