Club natació Prat
DEPORTES
Club natació Prat

Final de Copa Catalana Alevina

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Bona tarda a tothom,

 

Una competició mes i un altre cop millorant els temps. Ahir dissabte es va disputar la Final de la Copa Catalana Alevina al Club Natació Igualada on van participar els nostres alevins.

 

Volem destacar una mica la participació dels nostres nedadors en algunes proves, com per exemple la Judit Hernández al 400m. lliures que va aconseguir un temps de 05:10.14 quedant-se molt a prop de superar la barrera del 05:10.00; en Martín Ramón que va aconseguir superar la barrera del 01:45.00 als 100m. braça aconseguint un molt bon temps de 01:42.56, al igual que la Danna Gordillo en aquesta prova que també la va superar aconseguint uns 01:44.35 magnífics; el Guillem Romero, el Guzman Castilla, l’Albert Barquero, la Nerea Talavera i l’Alejandra Manzanas que van millorar i molt les seves marques en 100m. esquena aconseguint 01:50.81, 01:33.58, 01:37.97, 01:46.89 i 01:27.63 respectivament; el Pau Martí que va trencar la barrera dels 01:10.00 als 100m. lliures fent un temps de 01:08.80; el Didac Gómez rebaixant el seu temps als 200m. estils fent 03:16.50; el Daniel Amorós que lluitant fins al final en aquesta mateixa prova, els 200m. estils va superar la barrera del 03:00.00 aconseguint uns 02:54.59; la Marina Vicente que va rebaixar el seu temps a la prova dels 100m. papallona aconseguint fer 01:29.84 i la Mireia Amposta que poc a poc va demostrant que vol aconseguir els temps que tenia l’any passat, quedant-se molt a prop de totes les marques com per exemple als 100m. papallona fent ahir 01:19.92.

 

Mencions individuals a part… volem destacar l’actuació de l’equip femení que van quedar primeres en la puntuació femenina de la Copa Catalana, i l’equip masculí va terminar en 10a posició, però tot i així i amb baixes d’alguns nedadors d’ultima hora… el Club Natació Prat va terminar la Copa en 6a posició. Felicitats campions i campiones!!

 

Lo de estos nadadores es increíble, no se me ocurre nada malo que decirles al finalizar sus pruebas mas allá de algunos gestos técnicos que deben mejorar para nadar todavía mucho mejor de lo que lo hacen. Trabajamos cada día en cada entreno, y así se refleja luego en las competiciones. En estos 5 meses que llevo con este equipo ha habido de todo… alegrías, enfados, discusiones… no era fácil adaptarse ni ellos a mi ni yo a ellos, pero estoy muy contento con lo que se ha creado a lo largo de este tiempo. Estoy muy orgulloso de ellos y muy contento con el trabajo que hemos hecho juntos. No dudé ni un momento cuando decidí llevar al grupo, los conocía y ellos me conocían a mi y ahora hemos conseguido algo muy bonito, un grupo unido y con ganas de mejorar cada día, cada entreno y cada competición. Ahora quedan los Campeonatos.” Paraules d’en Víctor, l’entrenador.

 

Desde el Club Natació Prat volem felicitar a la Judit, la Mireia, la Nerea, l’Alejandra, la Marina, el Didac, el Pau, el Martín Ramón, el Guzman, l’Albert, el Dani, i al Guillem i la Danna (que no surten a la foto perquè van tenir que marxar abans per raons personals),però també als que no van poder venir a la competició com l’Arianne, la Thais i l’Alejandro, i el Martín Ferrer (que tot i estar lesionat va decidir venir a Igualada per acompanyar i animar als seus companys). I també al Víctor l’entrenador, per l’entrega diaria amb l’equip i la dedicació que te amb aquest Club.

 

Felicitats a tots nois i noies!

C.N. PRAT

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat