Club natació Prat
DEPORTES
Club natació Prat

Fons i Estils Alevina

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Bon dia,

 

Ahir dissabte 19 de maig es va disputar la Jornada de Fons i Estils a la piscina del Club Natació Cornellà on van participar els/les nostres alevins/es.

En aquesta jornada es nedaven les proves de 400m. lliures i 200m. estils, les dues proves classificatòries per poder anar als Campionats de Catalunya d’estiu a Reus.

 

Dimarts ja van fer una mini prova a l’entrenament (amb descans) i pràcticament van millorar tots/es les marques que tenien d’una competició. Doncs be, ahir a la competició alguns/es la van millorar molt mes de la marca que es van fer dimarts i altres es van quedar molt a prop, però tot i així van millorar la marca oficial d’inscripció.

 

“Los vi concentrados desde un principio, nada mas llegar a la competición, sabían que era importante. Habíamos trabajado para esta competición a consciencia, sabían lo que tenían que hacer y lo hicieron. Empezaron a calentar y ya les veía sus caras nerviosas, de querer hacerlo bien… Y cuando llegó la prueba… ¡Lo dieron todo!” paraules del Víctor, l’entrenador de l’equip.

 

Ara queda finalitzar la temporada amb la Copa Catalana i després els Campionats de Catalunya d’estiu, ànims campions i campiones!

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat