Club natació Prat
DEPORTES
Club natació Prat

V Circuit Català Trofeus Natació Màsters

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Hola a tots,

 

Finalitza una altra temporada de competiciones per a l’equip de natació màster.

 

El circuit català de trofeus de natació màsters d’aquesta temporada 2017-2018, el qual inclou totes les competicions que celebren diferents clubs durant l’any consta de 13 etapes, en les que els màsters del Club Natació Prat hi han participat aconseguint la vuitena plaça a la classificació general per equips amb 51.789 punts, de 52 entitats participants.

 

En el mateix trofeu es premien a les millors puntuacions aconseguides en un mínim de 7 etapes a nivell individual. Aquest any, l’Alba De la Rocha amb 7.170 punts i el Manuel Plaza amb 5.852,60 punts han sigut campions de les seves categories. Premis que se’ls hi van otorgar durant la celebració del Campionat de Catalunya. A més a més, l’Alba va obtenir el premi a la millor puntuació de totes les categories femenines.

 

Així doncs, a l’equip només li resta el Campionat d’Espanya que es celebrarà els próxims dies 5, 6, 7 i 8 de Juliol a les instal·lacions del Club Natació Reus Ploms per finalitzar la temporada de piscina. No obstant, seguirem nedant a les diverses travessies que es celebren durant tot l’estiu!

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat