Charles Darwin
EDUCACIÓN
Charles Darwin

Jornades esportives

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Els nens i les nenes de 2n, de 3r i de 4t de la nostra escola hem fet unes sortides lúdico-esportives al CEM Sagnier amb alumnes d’altres escoles del Prat: Pepa Colomer,  Jaume Balmes, Bernat Metge,  Escola del Parc.

Dimecres 21 de març els alumnes de segon vam fer la trobada de Jocs del Món, on hi havia tretze estacions amb jocs de diferents països del món: Guatemala (Les banderes),França (Els quatre llops),EEUU (Ànec, ànec, oca, oca),Itàlia (La bruixa mana un color),Canadà (La batalla dels continents)  Nova Zelanda (Ajudem al cec),Romania ( La mare i el gegant),Grècia (La Kukla),Argentina ( Ratolins atrapats),Portugal (Futbol sense pilota),Xina (Cercle Xinès),Uruguai (Indis i pistolers) i  Islàndia (Storfiskaleikur).

Dijous 22 de març cicle mitjà vam fer la trobada de Jocs Populars on hi havia tretze estacions amb els següents jocs:  les gomes, el mocador, la pedra a la ratlla, les cadires musicals, saltar a la corda, la xarranca, mikado gegant, anem a ballar, les xapes, cursa de sacs, soga-tira, bitlles catalanes / petanca i bales.

Vam gaudir molt, i va ser divertit compartir joc amb altres nens i nenes a l’aire lliure. Ha estat una manera diferent de fer esport i aprendre.

Aquí us deixem els dos enllaços als àlbums de fotos de les dues sortides:

Fotos 2n

Fotos 3r i 4t

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat