Charles Darwin
EDUCACIÓN
Charles Darwin

Trobada Intercentres de Jocs Cooperatius a 5è

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

 

Divendres dia 23 de març els alumnes de 5è vam anar al CEM Sagnier per a participar en la Trobada Intercentres de Jocs Cooperatius amb alumnes de la nostra edat de diferents escoles del Prat. És una sortida organitzada per mestres d’educació física, amb la col·laboració inestimable dels alumnes de grau superior d’activitat física de l’Institut Les Salines, que ens feien de monitors de les diferents estacions.

Hi van participar els següents centres: Escola Bernat Metge, l’Institut-Escola del Prat, Escola Jaume Balmes, Escola Nostra Sra. del Mar, Escola del Parc, Escola Jacint Verdaguer  i Escola Charles Darwin.

L’objectiu principal era cooperar amb el grup per aconseguir reptes tots junts, però també conèixer altres nens i nenes de la nostra edat, compartir amb ells els jocs, i passar-ho bé tot fent esport a l’aire lliure.

Creiem que vam assolir els objectius amb escreix! Vam acabar el dia dinant al parc de la Solidaritat, molt cansats, però va pagar la pena, perquè va ser molt divertit.

 

Aquí teniu l’enllaç de les fotos de la jornada

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat