Institut Salvador Dalí
EDUCACIÓN
Institut Salvador Dalí

Prova Cangur

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Un any més, en Pau Insa Fajardo, alumne de 4t del nostre institut, ha obtingut un resultat excepcional a la prova Cangur d’aquest any. Com ja sabeu molts de vosaltres, la prova Cangur, convocada per la Societat Catalana de Matemàtiques, es marca com a objectiu estimular i motivar l’aprenentatge de les matemàtiques a través dels problemes.

Els resultats d’en Pau (posició 34 dels aproximadament 11000 participants del seu nivell) l’han fet mereixedor d’un premi atorgat per la UPC (EETAC-ESAB, Campus Baix Llobregat),seu organitzadora de la prova, on ha quedat primer del seu nivell.

Seria injust no destacar la resta d’alumnes del nostre centre que han tingut també uns magnífics resultats. Així, destaquem la Carla Caro Villanova i en Pau Mayench Caro, alumnes de 4t, (posicions 75 i 597 respectivament, de 10967),en Yoel Gallardo Cerrato de 2n (posició 275 de 23700),en Pau Siurana García de 1r (posició 1669 de 26078) i la Paula Luque Pino de 1r de batxillerat (posició 302 de 5980). A tots, moltes felicitats i dir-los que esperem comptar amb ells l’any vinent.

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat