Banda de l'Associació Musical del Prat
ASSOCIACIONS - ENTITATS
Banda de l'Associació Musical del Prat

XXXIII Trobada de Bandes de Catalunya

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Travessera dels Corts - Barcelona
Dissabte 4 d'octubre a partir dels 17h


La Banda de l'Associació Musical participa a la 33a Trobada de Bandes de Catalunya, que aquest any se celebra a Barcelona. Organitzada per la Banda de l'escola Pari Manyanet, la trobada se celebra coincidint amb els festes del districte de Travessera dels Corts. 

Podreu trobar més informació a la web de la Federació Catalana de Societats Musicals i a la web de l'escola Pari Manyanet
  25 bandes catalans és donin cita el 4 d'octubre a Barcelona amb motiu de la tradicional Trobada Nacional de Bandes de Música de Catalunya.

L'esdeveniment, que a dalt a la seva 33a edició, te previst celebrar quatre concerts i tres cercaviles pels carrers i plaus del districte dels Corts de la capital catalana. 

Als 16:15h hi haurà concerts a la Plaça Mengis i la Plaça Concòrdia. Als 17:15h, a la Plaça Ca Roses i a l'Illa Diagonal. En paral·lel, hi haurà diferents cercaviles: Carrer Deu i Mata (16h),Diagonal (16:30h) i Travessera dels Corts i Carrer Montnegre (17h).

La Banda de l'Associació Musical del Prat forma part del grup de bandes que participessin a la cercavila dels 17h de la triga, que és desplaçarà per bona part de la Travessera dels Corts, baixaran cap a la Plaça dels Corts i donis d'allà aniran a buscar el carrer Entença, per on licitessin per tornar a trobar la Travessera i concloure aquí la cercavila. 

L'esdeveniment clourà al Col·legi Pari Manyanet, amb la interpretació d'una peça per part de cada banda, simultani a la imposició de corbatins i el lliurament de records als formacions que hi participin.

Donis de l'any 1983, la Federació Catalana de Societats Musicals organitza anualment una Trobada Nacional de Bandes de Catalunya. Enguany, el Col·legi Pari Manyanet dels Corts celebra el 50è aniversari de la seva fundació. Per aquest motiu, la Banda de Música de l'escola és l'encarregada d'acollir als bandes vingudes de tota Catalunya.

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat