Casa de Aragón
ASSOCIACIONS - ENTITATS
Casa d'Aragó

Com es tergiversa la veritat

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Amics aragonesos i simpatitzants que seguir aquest Blog de la Casa d'Aragó. En la Revesteixi Delta que es publica mensualment, ha sortit un Soci de la Casa d'Aragó a l'apartat de Gent Del Prat, Miguel Casaus. entre els seus comentaris, en la part referent a "com va sorgir la Casa d'Aragó", aquest senyor s'ha passat tres o quatre pobles, doncs aquest senyor en fu fundació no va intervenir per res, o sigui que en honor i respecte a les persones que van iniciar la casa d'Aragó, aquest senyor hauria de mesurar les seves paraules. A continuació s'insereix l'articulo de DELTA on s'ha remarcat aquest assumpte:
A continuació s'insereix la contestació, que un servidor com a afectat per aquesta mentida del Sr. Casaus, ha enviat a la Revesteixi DELTA i que segons afirmació del Director de la mateixa es publiqués en l'edició de Setembre, 
DELTA Llobregat
                                                                                                    El Prat de Llobregat
Sr. Director:
En llambregar la seva última revista, llegeixo amb sorpresa l'entrevista al Sr. Casaus, com si fos l'ens més important de la Casa d'Aragó.  No sé de qui va partir aquesta idea, però li faig saber que aquest senyor és un col·laborador i soci número 29 de la Casa d'Aragó, però res més, i quan es refereix a la fundació de la Casa d'Aragó, aquest senyor menteix descaradament. El Sr. Casaus no pinto gens en els primers passos de la fundació de la mateixa.
La revesteixi Delta en 37 anys d'història de la Casa d'Aragó, mai ha tingut la delicadesa d'interessar-se per una entitat que és pionera al Prat com a Casa Regional. Però en honor a la veritat sí que es va interessar en el seu moment, quan inaugurem l'entitat, que un col·laborador de la Revista amb el pseudònim de CISTOFLO, públic un article amb el títol 30 DIES.- Festa de la Mare de Deu del Pilar. En aquest article ens va criticar moltíssim mostrant el seu descontentament per aquesta iniciativa, i aquest articulista es va amagar en un pseudònim per mostrar el seu desgrat cap als aragonesos, naturalment la Casa d'Aragó va contestar, però, no va rebre cap resposta.
Ara tornem al mateix, Vostè entrevista a un soci com si aquest fora el representant de la Casa d'Aragó, i no senyor, aquest senyor Casaus, efectivament és un soci de la casa d'Aragó que participa activament en alguns esdeveniments, però res més, com ell hi ha moltíssims socis, i les seves mentides quant a la fundació de la Casa d'Aragó, menysprea als quals realment van ser protagonistes en la seva fundació, i és pel que  en honor als veritables promotors em fa reaccionar i dirigir-me a Vostè perquè publiqui aquesta carta i quedi constància del malestar que ha generat.
M'agradaria que es llegís Vostè el llibre que es va editar amb motiu de 10 Aniversari, perquè tingui més clara la seva orientació cap a la veritat. Per cert, d'aquest llibre del 10 Aniversari, es guardaven uns 50 0 60 exemplars, però en una ocasió en què el Sr.  Casaus va entrar en una Junta, el primer que va fer entre altres coses, va ser destruir o tirar a la paperera tots aquests exemplars, però si puc fer-me amb un exemplar l'hi enviaré amb molt gust, o si no li prestaré el meu de la meva biblioteca particular.
Rebi una cordial salutació
José Antonio Gómara Ibañez
Soci nº 2 i Cofundador de la Casa d'Aragó

www.casasdearagon.org

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat