Casa de Aragón
ASSOCIACIONS - ENTITATS
Casa d'Aragó

Casa d'Aragó del Prat - XXXV Aniversari

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

 

La nostra Casa d'Aragó de l'el Prat de Llobregat va a complir 35 anys d'història. Són 35 anys en el qual els aragonesos d'aquesta ciutat i altres aragonesos dels voltants tractem de mantenir actiu aquest sentir per la nostra terra.

Són temps difícils, però encara mantenim aquesta tozudez que sempre ens ha caracteritzat i volem mantenir el nostre record a la terra que ens va veure néixer, prova d'això és les activitats que seguim desenvolupant a l'entorn de la nostra Casa d'Aragó. 

Donem les gràcies a aquest grup folklòric que amb tant entusiasme, sacrifici i dedicació cada setmana dediquen unes hores en assajar un repertori de balls, jotes i peces de corda i pua, per al delit de tots, i gràcies així mateix als quals dia a dia freqüentes la nostra casa per jugar una partida al guiñote o simplement per passar una estona entre amics.

Si fullegeu el nostre Heràldic clicant sobre el titulo d'aquest article, veureu els programes d'actuacions programades, així com alguns articles preparats pels nostres socis i si us sembla acceptable el contingut, podeu fer algun comentari sobre això.

I gens més amics, Feliç Aniversari i us esperem en les activitats programades per a aquesta celebració.

Viva Aragó

José Antonio Gómara Ibañes

www.casasdearagon.org

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat