Casa de Aragón
ASSOCIACIONS - ENTITATS
Casa d'Aragó

Festa Major del Prat de Llobregat

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
Un any més arriben les Festes Majors del nostre Prat. Les carrers s'omplen de música, pasacarrers, gegantes i cabezudos, bullícia, fires, balls i la massiva participació de nois i grans.

La Casa d'Aragó com a entitat cultural molt arrelada al Prat, també participés en diversos actes engrandint la programació que l'Ajuntament ha organitzat.

Programa de la Casa d'Aragó:

Dia 23/9/2016, 18 Hores.- Col·laboració de la nostra Xaranga 92, en el pasacarrers que conjuntament amb Diables, Gegants, Castellers, batucades i altres entitats, recorregut des de l'Av. Verge de Montserrat fins a la Plaça de l'Ajuntament on es pronunciarà el pregó que donarà l'inici de la Festa.

Dia 24/9/2016, 17 Hores,. XXIV Mostra de Folklore, organitzat per la Casa d'Aragó, en la Plaza Louis Braile, amb els següents actuantes:

                            - Xaranga 92
                            - Amics de la Sardana del Prat de Llobregat
                            - Casa de Sevilla de Sant Boi sw Llobregat
                            - Casa d'Extremadura "Ruta de la Plata" del Prat de Llobregat
                            - Casa d'Aragó

Dia 25/9/2016 a les 08 Hores.- Diana florejada de nuewstra Xaranga 92 conjuntament amb els Dials del Prat, música i pólvora.

Bones festes i a gaudir, i no oblideu que són el preàmbul de les nostres festes  en honor a la
Verge del Pilar.
www.casasdearagon.org

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat