El Prat Empresarial
ASSOCIACIONS - ENTITATS
El Prat Empresarial

​El Prat Empresarial promou la incorporació laboral dels personis en risc d’exclusió social de la mà de SAÓ-Prat

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

El Prat Empresarial, SAÓ-Prat i Caixabank van signar, el passat 22 d'abril de 2015, un Conveni de de col·laboració per promoure la incorporació laboral dels personis en risc d'exclusió social, a través del programa INCORPORA de la Fundació Bancària “La Caixa”. Incorpora és un programa d'intermediació laboral que combina els necessitats del teixit social i empresarial d'una manera òptima, perquè l'èxit de la integració laboral estigui assegurat. A aquest efecte, els tècnics d'inserció laboral proporcionin tot l'assessorament que l'empresa necessita i suport en totes els fases del procés: des de la selecció, la mediació i fins a la integració plena en el lloc de feina.
 
Al municipi d'El Prat de Llobregat, l'associació SAÓ-Prat és l'entitat de referència del programa. A SAÓ-Prat tenen un programa integrat d'orientació, formació i inserció dirigit a joves amb l'objectiu d'aconseguir la seva incorporació i permanència en el mercat de treball.   
 
Per més informació podeu contactar amb Marta Moreno al telèfon 670576410 o a través d'enter.empreses@saoprat.net . Per saber-ne més www.saoprat.net
 
Quins avantatges te per l'empresa?
 
Donis de la responsabilitat social:
Posicionar l'empresa com agent actiu de transformació social, que genera oportunitats per els personis més vulnerables.
Contribuir en la construcció d'una societat més integradora i cohesionada
Diferenciar-se de la competència amb valors de compromís social i de solidaritat
Crea sentiment de pertinença entre els seus treballadors, accionistes, proveïdors i clients. 
Donis dels beneficis fiscals i laborals:
Exempció o descomptes en el pagament dels quotes de la Seguretat Social per la contractació de personis amb discapacitat o en risc d'exclusió social.
Ajudes de caràcter autonòmic.
Preferència en l'obtenció d'adjudicacions de contractes públics. 

incorporasaoprat

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat