El Prat Empresarial
ASSOCIACIONS - ENTITATS
El Prat Empresarial

Jornada per la integració laboral: un valor social per l’empresa

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
Notícias de El Prat de Llobregat Barcelona

El proper dimecres 22 d'abril als 9h, els associacions El Prat Empresarial i Saó-Prat i la Fundació Bancària Caixa d'Estalvis i Pensions de Barcelona, signaran un conveni de col·laboració en el marc del Programa INCORPORA, per afavorir una major incorporació dels personis amb risc d'exclusió en el món laboral, promovent la Responsabilitat Social Empresarial dels empreses d'El Prat. A continuació de la signatura (9:15 a 11h),tindrà lloc al CÈNTRIC ESPAI CULTURAL (Pl. Catalunya núm. 39 – 08820 d'El Prat de Llobregat) la jornada gratuïta oberta a tothom titulada “Amb la integració laboral, l'empresa hi surt guanyant”, en la qual és presentarà el Programa INCORPORA i s'expliquessin als assistents els avantatges que el mateix suposa per els empreses d'El Prat de Llobregat, de tots els segments.

 
Us encoratgem vivament a participar a la jornada i a descobrir els beneficis del Programa INCORPORA.
 
Programa:

09,15h. Benvinguda a càrrec del Sr. Jordi Morera, President del Prat Empresarial, Sr. Jordi Nicolau, Director Territorial de CaixaBank a Barcelona i Sr. Lluís Teixidor, alcalde del Prat de Llobregat.
09,35h. “Empreses i Organitzacions compromeses. Territoris positius”. Ponència a càrrec del Sr. Josep María Canyelles, promotor de Responsabilitat Global i soci-consultor de Vector 5. Excel.lència i Sostenibilitat.
10,00h. Presentació del Programa Incorpora.
10,10h. Experiències d'empreses compromeses.
10,30h. Tancament a càrrec de SAOPRAT, Entitat Incorpora del Prat de Llobregat.
10,40h. Esmorzar-networking. Descarrega PDF

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat