El Prat Empresarial
ASSOCIACIONS - ENTITATS
El Prat Empresarial

Segona trobada del Cicle d’intercanvis Empresarials

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
Notícias de El Prat de Llobregat Barcelona

Us convidem a participar a la Segona trobada del Cicle d'intercanvis Empresarials que tindrà lloc el proper dimecres 17 de juny en el Centre de Promoció Econòmica de l'Ajuntament del Prat de Llobregat.
Aquestes trobades intersectorials us permetran identificar oportunitats de negoci, fer contactis comercials i generar ideïs susceptibles d'esdevenir nous projectes en funció dels sectors d'activitat.
 
A la primera sessió van participar empreses de diversos sectors  (serveis als empreses, noves tecnologies, màrqueting i publicitat, iniciativa social...) els quals encallin tenir l'ocasió d'establir relacions entre dobles eles i d'explorar els oportunitats que ofereix el territori per desenvolupar projectes i activitats empresarials i de l'economia social.
 
En la Segona trobada, “Fes creativitat”, els i els participants, conduits per professionals experts, treballaran en grup noves ideïs per cooperar i generar projectes conjunts entre empreses del municipi i del territori.
Us hi esperem!!

Informació i inscripcions

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat