El Prat Empresarial
ASSOCIACIONS - ENTITATS
El Prat Empresarial

​ÈXIT DE LA JORNADA DE FACTURA ELECTRÒNICA

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

La jornada de factura electrònica celebrada al Centre de Promoció Econòmica el passat dia 5 de febrer, la qual va ser organitzada per El Prat Empresarial conjuntament amb l'Ajuntament de la localitat i el Consorci de l'AOC de la Generalitat de Catalunya, va ser un èxit d'assistència i va aplegar a l'acte uneixes 100 personis provinents de diverses empreses del municipi. L'objectiu de la jornada era donar a conèixer, de manera pràctica, els característiques legals, tècniques i operatives de la factura electrònica (i.FACT),atès que a partir del 15 de gener de 2015 va entrar en vigor l'obligatorietat de l'ús de la factura electrònica per als proveïdors dels administracions públiques.
 
La jornada va ser presentada pel President del Prat Empresarial, Sr. Jordi Morera, i el Tinent d'alcalde de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Sr. José García, i va comptar amb els ponències de Beatriu Tudel (cap de servei i.FACT del Consorci AOC) i Luis Zudaire (interventor de l'Ajuntament del Prat de Llobregat),que van exposar diferents aspectes normatius i tècnics de la factura electrònica, responent totes aquelles qüestions que van plantejar els assistents.
 

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat