Rotary El Prat
ASSOCIACIONS - ENTITATS
Rotary El Prat

“ EL RAÏM i EL VI” per JOFRE TARRIDA a “CALÇ PERE”

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp


El dimarts 19 de juny tancarem el cicle de conferències, curs 2017/2018, en un sopar a Ca Pere Tarrida, on gaudirem d'una xarrada, per part d'en Jofre Tarrida (nas d'0r 2014) sobre els diferents classes de raïm, el vaig veure que produeixen i la seva localització geogràfica. La conferència va ser molt didàctica, doncs en Jofre és valgué d'una sèrie de projeccions en pantalla que començaren amb la planta de la vit, el seu cicle de creixement i productivitat per passar, al cicle de producció del vaig veure, pròpiament dit. Desprès van anar apareixen en pantalla diverses varietats del raïm, amb totes els seves característiques. Ens parlà, bàsicament,  del xarel·el, el macabeu, la garnatxa, el merlot, l'ull de llebre (tempranillo) i el “mazuelo”

Acabada aquesta exposició, passarem a l'àpat que va estar regat per quatre vins, dues blancs i dues negres, amb denominació d'origen Terra Alta i Penedès, d'alta qualitat. Maridaven, perfectament, amb el contingut dels plats, com no podia ser d'altra manera tenint com teníem un gran expert en la matèria, qui va amenitzar el sopar amb explicacions detallades sobre els brous que ens acompanyaren. Agradable triga/nit per tancar un cicle mes de conferències Rotary, sempre compromesos amb la difusió de la cultura i la ciència i, per descomptat amb la solidaritat, doncs no oblidem que una part del recapte dels sopars i del cost d'allò amb que s'obsequia als conferenciants, va destinat a la Fundació Rotaria i a ajuts de caràcter mèdic i assistencial.
La presidenta del club, Yolanda Martínez, va agrair a en Jofre la seva conferencia i també a la família Tarrida per la disponibilitat que tenen sempre d'acollir-ens “a Calç Pere” per a celebrar aquest tipus d'actes. Al mateix temps li va lliurar  un present rotari i un banderí del club perquè el pugui lluir al seu establiment.

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat