Rotary El Prat
ASSOCIACIONS - ENTITATS
Rotary El Prat

DISTINCIÓ PAUL HARRIS FELLOW A ELOI CASTELLARNAU

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp


El premi PHF porta el nom del  fundador de Rotary i és lliura a socis del club o altres personalitats com a reconeixement  per la feina feta o per la dedicació en labors socials. Al nomenar un Paul Harris és fa una aportació a la fundació rotaria de 1000 $, diners que és dediquin a programis humanitaris i educatius.La junta ha decidit atorgar aquest any un PHF a en ELOI CASTELLARNAU i FORT, que fa 8 anys que està al club, va ser president el curs 2011-12 en què va tenir la responsabilitat de preparar totes els activitats per a la  celebració dels 20 anys del Club.

Dels diferents tasques que ha tingut al club destacar la dels relacions amb els altres clubs de Barcelona i rodalies. Per a tot això creiem que s'ha fet mereixedor d'aquest va guardar.

 En el parlament d'agraïment en Eloi va destacar els anys que ha estat al Club i que, encara que per motius familiars i professionals passarà a ser soci del Rotary Club de Barcelona, ell sempre serà un Pota Blava i vindrà a totes els activitats que el seu temps li permetin.
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat