Rotary El Prat
ASSOCIACIONS - ENTITATS
Rotary El Prat

APORTACIÓ DEL ROTARY CLUB D’EL PRAT Al BANC DELS ALIMENTS DE BARCELONA.

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

 Una característica dels Clubs Rotaris és que quan és reuneixen fan una àpat plegats, per fomentar la companyonia: pot ser un esmorzar, dinar, berenar o sopar, en el cas del nostre Club és un sopar. Donis del passat 3 de març, que van començar els mesuris sanitàries, ja no hem fet cap va reunir presencial i hem passat als telemàtiques, vol dir que ja no hem tingut sopars, però en estar inclòs el seu cost en la quota trimestral del soci vam decidir seguir pagant-la  integra i els estalvis afegir-ho per els projectes solidaris del Club. Això va permetre que en la primera fase de la pandèmia del Covid-19 col·laboréssim  amb els Residències d'Avis de la nostra ciutat, aportant diferents materials de protecció i de lleure, i amb la Creu Vermella per proporcionar lots amb productes de neteja a 50 llars.

Els seqüeles del  virus que segueix pressent, ha creat uneixes noves necessitats com la que molta gent en quedar-se sense treball no tingui poder adquisitiu per comprar queviures, per això hem entès que ajudar a pal·embolicar aquesta necessitat és prioritari i s'ha fet una donació de 2.000 € al Banc dels Aliments de Barcelona.

 

Ho hem volgut fer a traves del Banc dels Aliments, en ser una fundació sense ànim de lucre, dotada d'una organització basada fonamentalment en el voluntariat, que minimitza els costos de funcionament, actua amb total transparència davant els institucions, empreses i ciutadania i te un potencial que li permet fer una  gestió de compris que optimitza els aportacions rebudes.

El Banc dels Aliments els distribueix mitjançant una xarxa d'associacions d'iniciativa social, presents també al Prat, adherides a la seva entitat i que a dalt a traves d'dobles eles als personis en situació de vulnerabilitat, famílies derivades per els agents d'ajuda social públics i privats i són aquests els que són responsables d'avaluar els necessitats i fer el seguiment. Amb això hi ha la garantia de la seva correcta distribució.  
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat