Rotary El Prat
ASSOCIACIONS - ENTITATS
Rotary El Prat

CONFERÈNCIA: "30 anys de la caiguda del mur. Els meves vivències a Berlín"

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp


Roda el món i torna al Born, amb aquest popular refrany va començar la seva xarrada  el Dr.José Linhard per explicar-ens el seu cicle vital, nascut a Barcelona de parells alemanys, és va traslladar a la capital Alemanya el 1957 per fer un aprenentatge en magatzems on els seus parells havien estat gestors abans de la guerra. Més tard, estudià Medicina i Sociologia a la Universitat lliure de Berlín. L'atzar va protagonitzar, que entris al servei de protocol del govern alemany, hi  va treballar com a intèrpret espanyol-alemany i ho va fer per a personalitats com el Canceller Willy Brandt, el president Kennedy, l'almirall  Carrero Blanc i varis representant de països de parla espanyola.

“Vaig arribar a una ciutat destruïda per un 80 per cent que avui és una dels més interessants d'Europa i el món", va dir el professor i empresari, que va estar en una posició privilegiada per veure com és va construir el mur, de com és va viure als dues alemanyes separades  amb aquesta barrera física i també com és va reduir i unificar.

La Conferència, amb diapositives molt eloqüents i plegada d'anècdotes va ser, espontània, plena d'experiències personals, agradables i singulars.


acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat