Rotary El Prat
ASSOCIACIONS - ENTITATS
Rotary El Prat

CONFERÈNCIA TELEMÀTICA de CARLOTA DOBAÑO i LÁZARO.

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

 "Com funcionin els vacunis enfront dels malalties infeccioses: el cas del COVID 19" 

El dimarts, dia 1 de desembre d'enguany, el Rotary Club d'El Prat encetà un cicle de conferències, via telemàtica, sobre la COVID19. La sessió inaugural va ser duta a terme per la pratenca Carlota Dobaño, llicenciada en Farmàcia per la Universitat de Barcelona i doctorada a la Universitat d'Edimburg; és la membre mes jove en la història de l'Acadèmia de Farmàcia de Catalunya; és una autoritat mundial per allò que fa a l'estudi i tractament de la malària, sobre la qual dirigeix un grup d'investigació al Clínic de Barcelona; i des de l'aparició de la COVID19, compagina aquesta taverna amb la recerca dels mecanismes immunitaris induïts per la infecció amb SARS-COV2.

La Carlota vaig dividir la seva xarrada bàsicament en tres parts, a quina mes didàctica, a saber: una primera per explicar els diferents espècies de patògens i els seves vies d'infecció; una segona per tractar sobre allò que són i com s'apliquin els vacunis; i la tercera, i darrera, per aplicar els anteriors plantejaments al fet concret de l'actual pandèmia de la COVID19.

És tancà l'acte amb un torn de preguntis per part dels personis connectades que va estar força interessant tan pels continguts dels qüestions plantejades, com per els autoritzades i clares respostes de la conferenciant.

Hem de dir que va estar una molt didàctica i enriquidora conferència. Agraïm a la Carlota la seva disposició a dur-l'a terme, com també volem agrair la col·laboració de la Núria Jar en el servei de l'enllaç i el control de l'administració telemàtica de la conferència.

La sessió comptà amb un numero important de personis connectades, cosa que ens anima per a la continuïtat del cicle.acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat