Rotary El Prat
ASSOCIACIONS - ENTITATS
Rotary El Prat

RESSENYA DE LA 2a CURSA SOLIDÀRIA

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp


Davant de la situació d'excepcionalitat sanitària amb els mesuris i restriccions motivades per el COVID-19, enguany hem celebrat la Cursa en modalitat virtual, perquè amb aquesta segona edició volem donar continuïtat a aquest esdeveniment esportiu i solidari de la nostra ciutat. Cursa que te com a principal objectiu la recaptació de fons per a la investigació sobre el càncer infantil de l'Hospital Sant Joan de Déu.

L'import total dels donacions de particulars, empreses i de la bena de dorsals ha anat íntegrament a aquesta causa, fet possible perquè l'ajuntament del Prat assumeix els despeses d'organització i propaganda.

La feina feta pels Rotaris i els voluntàries de l'antiga associació contra el càncer local ha possibilitat, que un any més, és milloressin els expectatives i que s'hagin recaptat un total de 9.325 € per aquesta causa tan digna i humanitària.


S'ha de felicitar als signis que han patrocinat i col·laborat amb aportacions monetàries o regals pels guanyadors i posar en valor els 32 comerços locals que han sigut punts de bena de dorsals i han ajudat a fer més visible la Cursa.


I finalment, i no menys important, la bona acollida que ha tingut a la població que ha respòs comprant 1.114 dorsals, dels que una bona quantitat han enviat la foto de la seva Cursa per entrar al sorteig dels guanyadors, aprofitarem aquest acte per fer el lliurament del xec a Diana Nin,  representant de l'Obra.HEM TINGUT COM A COL-LABORADOR PRINCIPAL:  

________________________________________________________________

COM A PATROCINADORS i COL.LABORADORS: BEST HUTCHINSONPOTS - INDUSTRY IBERICA S.L.- LISANT - CONCEPCIÓ PEJOAN -  FRANCISCO CLAVIJO - BALTASAR SEGURS - CODINA MATA – MIREIA ESQUERRE - MAIL BOXES - CFR LLOPART - COOFAR - INDUSTRIES GINOX - QUALITY PROFESSIONAL GRUP - GINAR INGENIERIA I ARQUITECTURA- COPISTERIA ALONSO.


HAN DONAT ELS PREMIS: F.CLAVIJO - CAPRABO - CONSUM - AMETLLER ORIGEN - CALÇ TRILLA - ECIJA - TÀSTUM -  LA JIJONENCA - XOCOPRAT. 

HAN VENUT DORSALS: TÀSTUM - FONOLLOSA - ESTANCS - Ctra. Marina/Coronel Sanfeliu - CALÇ PERE TARRIDA - PERRUQUERIA MADRONA - COPISTERIA ALONSO - FARMÀCIA SERRAMIÀ - LLIBRERIA LLAPIS i PAPER - FRUITERIA “LA DEL BARRI” -  CONDIS, J.Casanovas - MODES MONTSE FONT - DELOS -  CARNISSERIA VILA - GRANIER -  FONT PELL - ECIJA - CRONOS – GERD x2 - BALTASAR ASSEGURANCES - ÒPTICA UNIVERSITÀRIA - SERVEI SECRETÀRIA - CALÇ TRILLA - SUPERVERT - PANADERIA DON JOSÉ - PELUQUERIA CORAL -  MODA PER POSAR-SE - PEIXATERIA MARTA - LLIBRERÍA DRAC - MONTSE ESBORRES.

____________________________________________________________________

 


acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat