Rotary El Prat
ASSOCIACIONS - ENTITATS
Rotary El Prat

RESULTATS ECONÒMICS 1a CURSA SOLIDÀRIA

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp


ROTARY CLUB d'EL PRAT  agraeix als 1.400 inscrits que han participat en la “1a CURSA SOLIDÀRIA  a favor dels infants amb càncer de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona”
Al final de la Cursa es van lliurar a Diana Nin, de l'Obra Social de L'Hospital un xec d'11.200,00 € com a import obtingut de les inscripcions. Una vegada efectuat el tancament final la quantitat definitiva ha estat de 12.598,00€.

Els patrocinadors i col·laboradors  han possibilitat que tot l'import  de la inscripció dels participants (8 €)  vagi a aquesta causa tan justa i solidària, ja que amb les seves ajudes s'han pagat les despeses i l'avituallamiento dels atletes per recuperar forces.


A destacar que s'ha tingut una categoria especial para personis amb Diversitat Funcional i que totes les despeses per a cooperadors externs han estat assumits pel Club perquè no tinguessin incidència en el recaptat.acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat