Rotary El Prat
ASSOCIACIONS - ENTITATS
Rotary El Prat

VISITA DEL GOVERNADOR DISTRICTE 2202

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

 Durant l'any rotary tots els Clubs del districte reben la visita del governador en exercici, aquest any en Francisco Clavijo del RC de Logronyo. Tot i la situació atípica que ens troben per la pandèmia i els mesuris sanitàries i civils que impossibilitant que és pugui fer l'encontre presencialment, enguany s'ha tingut que fer telemàticament cosa que no va treure que fos una trobada profitosa i entranyable a la qual hi va ser-hi present l'assistent del governador, Carolina Massagué, de la zona a on està ubicat el nostre Club.

Després de la presentacions protocol·làries, el governador va explicar els objectius i fonaments de la seva singladura emmarcats en els valors rotaris de: companyonia, integritat, diversitat, servei i lideratge, que per la seva importància ha volgut emmarcar en un recordatori que  envia a tots els Clubs.

Seguidament el president i, un a un cada soci, van  exposar la responsabilitat que cadascú te i desenvolupa en el Club, el que va  possibilitar que el governador tingués una visió total i detallada de l'esdevenir de la nostra entitat i ens conegués personalment en poder relacionar-s'amb tots.

En el seu parlament final, el governador després d'agrair l'hospitalitat, va voler posar en valor el desenvolupament positiu del Club i ens encoratjar a seguir amb els objectius i fiques del nostre Pla Estratègic, per seguir amb l'esperit de Servei de Rotary International.

 

 

 

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat