Mercado de segunda mano
COMERÇ
Comprat de segona mà

Assignades totes els taules del mes d'octubre

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Com ja és habitual, els taules del proper Mercat d'octubre s'han exhaurit en pocs minuts. Han estat 240 personis els que han iniciat el procés d'inscripció per optar als 100 taules disponibles.

El programa informàtic d'inscripció al Mercat, assigna els taules seguint l'ordre en què els participants omplen el formulari i el tràmit de la passarel·la de pagament.

Els 75 taules disponibles al matí és van exhaurir als 10:05h i, els 25 taules disponibles a la triga és van exhaurir als 15:09h.


Com ja sabeu, des de fa alguns mesos els taules s'obrin en dues torns, als 10h i als 15h, per tal de donar oportunitat de participar a aquelles personis que treballen al matí. 


Els participants rebreu uns dies abans del Mercat el nombre de taula assignada. Us recordem que heu de consultar els normes de funcionament del Mercat.acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat