Mercado de segunda mano
COMERÇ
Comprat de segona mà

CANVIS A la INSCRIPCIÓ DEL MERCAT DE SEGONA MÀ DEL PRAT

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp


Durant els últims mesos de l'any 2013 hem rebut moltes queixes de ciutadans i ciutadanes que volen participar al Mercat de Segona Mà del Prat i no podin accedir-hi perquè els plaus s'exhaureixen en pocs minuts.

Per a l'Ajuntament del Prat, l'èxit del Mercat radica en la vostra participació i estem buscant fórmules per intentar garantir la màxima rotació dels participants en el Mercat.

És per això que hem establert un mecanisme que impedeix participar en dos mercats consecutius. A l'hora d'omplir el formulari d'inscripció s'ha instal•lat un filtri que evitarà, si és el cas, repetir la inscripció en el mercat següent.

Recordeu que fem això per donar oportunitat de participar en el Mercat a tothom. Us demanem que si heu participat al Mercat del mes de desembre ja no intenteu inscriure-us al Mercat de febrer. Si que ho podreu tornar a fer al Mercat del mes de març.

Moltes gràcies per la vostra comprensió i participació.

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat