Mercado de segunda mano
COMERÇ
Comprat de segona mà

EXHAURIDES ELS PLAUS DEL MERCAT DEL 2 DE FEBRER DE 2014

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp


Gràcies a totes els personis que feu possible que mes rere mes el Mercat d'Intercanvi i Segona Mà del Prat exhaureixi els seves plaus en pocs minuts.

Aquest mes els plaus s'han exhaurit en 4 minuts al torn del matí, i també en 4 minuts al torn de la triga. Hem iniciat, tal com ja us havíem anunciat, un filtri que no permet als personis inscriure's en dues mercats consecutius, amb la intenció de fer la màxima rotació possible de participants i garantir que el màxim nom de personis interessades hi pugui participar.

Hi ha personis que ens han demanat ampliar el nombre de taules o la freqüència dels Mercats. Calç tenir en compte que el Mercat de Segona Mà te un cost d'organització i gestió (lloguer de taules i cadires, informadors, neteja prèvia i posterior, vigilància, etc) que els participants no cobreixen més que parcialment amb la quota d'inscripció que paguin i que assumeix l'Ajuntament directament. Incrementar el nombre de taules o la freqüència dels Mercats és inassumible en aquests moments per als pressupostos municipals.

Moltes gràcies per la vostra comprensió

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat