Promoció Econòmica
COMERÇ
Promoció Econòmica

50 pimes m

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

50 petites i mitjanes empreses de la demarcació de Barcelona, entre els quals una del Prat, han estat escollides per participar a la 7a edició (2018-2019) del programa Accelera el creixement, organitzat per PIMEC i la Diputació de Barcelona amb l'objectiu d'ajudar-els a impulsar el seu desenvolupament. 

Els principals condicions d'aquestes empreses són els següents:

  • El 48% són petites empreses, el 46% són micro, mentre que el 6% restant són mitjanes.
  • Per comarques, un 32% són del Vallès Occidental, un 16% del Baix Llobregat, un 14% del Vallès Oriental, un 8% de l'Anoia i també de l'Alt Penedès i del Berguedà, un 6% del Barcelonès, i un 4% del Bages i també del Maresme.
  • Per sectors d'activitat, el 48% dels empreses són del sector industrial, un 24% de comerç, un 22% de serveis, un 4% de construcció i indústria auxiliar i un 2% de Transport i logística.
  • La seva motivació és rebre assessorament en l'àmbit de la comercialització, en primer lloc; en l'equip directiu, en segon lloc; en internacionalització, en tercer lloc; i en innovació, en quart lloc.

En aquesta nova edició, és compta amb la participació de 32 ens locals de la demarcació des de els seves unitats d'atenció als empreses (Centres locals de Serveis als Empreses). Donis d'aquests centres, juntament amb els delegacions de PIMEC, és garanteix fer un seguiment i suport adequat durant tot el programa.

Sinater és l'empresa del Prat que participa a aquesta 7a edició del Programa Accelera el Creixement. Sinater és dedica a l'aïllament tèrmic i acústic, protecció passiva contra incendis i calorifugats.


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat