Promoció Econòmica
COMERÇ
Promoció Econòmica

9a edició del programa Accelera el Creixement, adreçat a Pimes

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

S'ha presentat la novena edició del Programa Accelera el Creixement, un programa de suport a empreses amb potencial de creixement i consolidació promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC i, en el qual l' Àrea de Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament del Prat participa com a agent referent del teixit empresarial del territori.

Davant els dificultats que la situació excepcional generada per la COVID-19 comporta per als empreses del territori; el programa s'ha reorientat i adaptat a ajudar als Pime a transformar els seus negocis a aquesta nova realitat: revisar l'estratègia de l'empresa amb experts i treballar palanques claus per afrontar aquest situació incerta, com són la transformació digital, els millores en la comercialització de productes i serveis, la internacionalització, i l'organització empresarial adaptades al nou context, així com una nova palanca, la de finançament,per analitzar i reforçar l'estructura financera, que en la majoria de casos s'ha vist afectada.

Els 447 empreses que han participat en els vuit edicions anteriors que ja s'han dut a terme, han mostrat la seva satisfacció per estar dins el programa.

El programa s'adreça a empreses de la demarcació de Barcelona i es'n farà una selecció de només 50. En cas de què la vostra empresa sigui seleccionada tindrà l'oportunitat d'accedir a més de 75 hores de formació i d'assessorament in company amb experts. El cost real del programa està valorat en 5.500 euros per empresa, tot i això, en estar subvencionat i l'empresa només ha de pagar 500 euros + IVA. El termini per a la presentació de candidatures finalitza el 6 de juliol de 2020. Podeu trobar més informació i inscriure-us al programa aquí.


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat