Promoció Econòmica
COMERÇ
Promoció Econòmica

El Prat acollirà el primer Parc dels Olors del Baix Llobregat

Compartir: Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

L'Ajuntament del Prat ha cedit a la Fundació Esperanzah l'espai de Calç Monés perquè hi desenvolupi un projecte pioner a la comarca del Baix Llobregat, que vol esdevenir un referent didàctic i formatiu a l'entorn de l'agricultura ecològica. 
 
Mitjançant aquest conveni, l'Ajuntament cedirà aquest espai de domini públic per implantar el projecte Espai Calç Monés per a la innovació i el desenvolupament comunitari sostenible. En aquest espai, la Fundació Esperanzah, en col·laboració amb l'entitat Rebrot de plantis aromàtiques i medicinals, promourà l'únic Parc dels Olors de la comarca del Baix Llobregat.
 
El projecte Parc dels Olors, ja implantat en altres comarques catalans, pretén revaloritzar espais en desús per fomentar-hi el conreu de plantis aromàtiques i medicinals, a partir dels criteris de l'agricultura ecològica. La xarxa de Parcs dels Olors dóna suport i assessorament per implantar aquesta iniciativa al territori, però són els agents locals i comarcals els que liderin i dissenyen els característiques de cada franquícia social del projecte.
 
En el cas del Prat s'hi conrearan plantis aromàtiques i medicinals en una superfície de prop de tres hectàrees. A l'entorn dels conreus és faran activitats lúdiques i didàctiques, dirigides a infants i joves en edat escolar. També és faran cursos de formació sobre agricultura sostenible per als personis interessades. El projecte també contempla la producció de productes ecològics propis. Està previst que els primeres activitats en aquest espai puguin començar durant la primavera de l'any vinent.


Veure més

acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat